Femeia este sotia grijulie care minte spre binele sotului, dupa cum aflam din reclama la Aspacardin, cand ea e cu masina in lac, dar lui ii spune ca e la spalatorie. Intr-un fel a zis adevarul, spala niste bani cu tractarea
Femeia cu rol de iubita e frumoasa, e sexy si tot ce vrei mai putin cand e racita. Atunci ar fi bine sa ai MODAFEN in casa pentru ca a doua zi micul dejun sa fie garantat picant.
Femeia e prietena de care ai nevoie la petreceri. Caci iti scoate petele cu SAVEX si apoi iti ia ochii cu rochia ei neagra, atat de nou-nouta desi e veche de 7 ani, insa foloseste PERWOLL.
Femeia e si fecioara, o data pe luna. Atunci e de preferat pentru buna dispozitie generala a tuturor celor din jurul ei, sa aiba la indemana NO-SPA si apoi sa se culce in ALWAYS pentru ca sa se trezeasca precum o vrabiuta gata de zbor.
Femeia e mama ce doar ea stie pe lumea asta ca bebele are colici si trebuie sa ia ESPUMISAN sau ca e racit copilul si are nevoie de NUROFEN JUNIOR.
Femeia e bunica de la care primesti pulpe de gaina ca-n povesti, aromate cu DELIKAT, cu conditia sa ai calitatea de nepotel ascultator.
Si totusi femeia e misterioasa. Nici varsta nu si-o arata, caci foloseste NIVEA Q10. Nici culoarea parului, fiind vopsita cu GARNIER, iar fata ei are mereu un « London look » cand foloseste mascara.
Afland toatea acestea, chiar de ai fi de pe alta planeta, cum sa nu iubesti femeia ? Mai ales ca in dragoste e de ajuns RAFFAELLO ?