Exista un cuvant pentru fiecare dezamagire. Un cuvant care ne aduce vantul increderii in gandurile noastre desi, poate, nu constientizam pe moment ca dam iar credit din noi celor care ne-au ucis inocenta relatiei de prietenie.

Exista un cuvant pentru fiecare necaz. Un cuvant care ne iarta neputinta si ne reda taria sa ne imbratisam viata cu bucuria unui nou inceput. De obicei il rostim sau ne este spus, in prag de seara, cand prevestirea unei nopti prea lungi ne infioara privirea.

Exista un cuvant pentru fiecare tacere. Un cuvant care se sterge lacrimile ce vor sa se ascunda de batistele oamenilor, fie ei rude, amici, iubiti, dusmani sau simpli trecatori. Acest cuvant apare in noi si stim si cand, caci il simtim cum ne incalzeste obrajii si ne indreapta coloana spre cer.

Exista un cuvant pentru fiecare. Un cuvant care ne desavarseste rostul pe Pamant. Si chiar daca ni se intampla sa nu-l aflam niciodata, vom sta mereu sub umbra lui protectoare.

Exista un cuvant care se intoarce mereu la tine. De e bun sau rau, depinde doar de tine.

Exista un cuvant care te cheama mereu. De il auzi sau nu, depinde doar de tine.

Exista un cuvant care te-asteapta sa-l rostesti. De vrei sau nu, depinde doar de tine.

Exista un cuvant pentru orice. Orice sentiment, orice vina, orice dorinta, orice teama, orice… Caci din cuvinte s-a facut lumea si din cuvinte se sfarseste.

De te intrebi acum care sunt toate aceste cuvinte, inseamna ca esti deja pe cale sa le descoperi. Calatorie placuta!