Cele doua missCuloare vor castiga premii in tablouri si printuri din campanie, iar pozele lorvor fi expuse in cadrul unui eveniment formal final, care va avea loc in lunilenoiembrie-decembrie 2010.

Pana in prezent,pe site-ul www.1001culori.ro au fost postate 200 de culori din cele doua orase,reprezentand ipostaze diferite ale vietii de zi cu zi – cladiri, oameni,evenimente. Lor li s-au alaturat pozele trimise de participantii la celalaltconcurs, care poarta numele campaniei si din randul carora s-au ales saptamanalcastigatori la categoriile de vot, comentat si sharuit pe retele sociale. Intotal 6 poze au fost alese pentru a fi premiate si a intra in concursul finaldin luna octombrie.

Proiectul “Coloreaza-ti comunitatea” este finantat de catreCEE Trust si implementat de catre Asociatia Colors in parteneriat cu DramCenter 07 Sibiu, Muzeul Casa Muresenilor Brasov, Casa de Cultura a StudentilorSibiu. Parteneri media: iubescbrasovul.ro, stiribrasov.ro, Rondul de Sibiu, Sibiu 100%.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are camisiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentrua-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatiapromoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat in Brasov si Sibiu siare in derulare 10 proiecte.

###

comunicat organizatorii