Anul 2006 a fost, probabil, cel mai productive din cariera sa. Atunci a inceput colaborarea cu Deep Mix, in prezend figurand cu peste 50 de mixuri in arhiva radioului si, in aceasi perioada, a devenit resident cluburile Mix, Propaganda si Shanti.
   Avand contact direct cu vinilurile, fiind unul dintre putinii distribuitori de discuri din Rusia, lucrand ca reprezentant al unei companii germane, Pushkarev devine un impatimit al vinilurilor, iar acum se poate lauda cu o colectie impresionanta de 5000 de discuri rare de muzica electronica.
  
   Avand in vedere ca la varsta de aproape 30 de ani a traversat lumea in persoana sau doar prin mixurile sale, putem fi altfel decat mandrii ca ajunge si la noi in Brasov???
   Glamour Lounge and Club are onoarea de a fi gazda unui event marca Andrey Pushkrev.Mixurile care se aud pe Deep Mix in fiecare saptamana, vor zbuciuma Brasovul pentru o noapte.
   Iar pentru ca noi ne gandim la tine, ascultator de RadioDj.Biz, stim cum este sa fi nevoit sa stai in casa intr-o seara de vineri.Avand in vedere ca pentru echipa Radio Dj distractia sta pe primul loc, retransmitem din club pentru voi.In cadrul Audio Elements ai ocazia sa simti vibratia de la tine din dormitor.Dar daca esti atat de norocos incat poti participa in "carne si oase" la eveniment, ai grija cum arati, pentru ca ai ocazia sa apari pe www.radiodj.biz.De ce???Pentru ca venim sa te pozaaaaamm!!!
   28 Mai, intr-o seara de Vineri, sunetul Moscovei se rasuna si la noi.
   Sooo, ramai cu www.radiodj.biz .


.