www.radiodj.biz este calea ta spre distractie fara limite.Pe langa faptul ca zi de zi incercam sa te punem la curent cu cele mai nou aparute remixuri, cele mai recente  melodii sau cei mai nou aparuti  artisti, ne-am gandit la un proiect uniQue, prin care sa mai demonstram o data ca facem totul de dragul distractiei….

Audio Elements te asteapta in fiecare seara de la ora 22 cu seturile celor mai cunoscuti DJ,dar si cu artisti buni care incearca sa intre pe piata muzicala,iar noi le aratam drumul spre succes.

De asemenea, tot Audio Elements s-a mai gandit ceva inedit:cand auzim de vre-un eveniment tare, ne “echipam” si pornim la drum.
 In Glamour Lounge and Club Events din Brasov am trecut deja prin 3 astfel de evenimente: Dj Pagal, Raoul Russu si Dj Optick. Iar daca voi nu ati fost la fata locului sa vedeti cu ochii vostrii despre ce e vorba , noi am retransmis live toate evenimentele. 

Cei mai buni DJ, lumini, lume, poze .. toate astea au facut atmosfera de petrecere sa fie mai exploziva decat de obicei. Iar tu, daca ai fost alaturi de noi, live sau pe net, ai simtit pe propria piele ce inseamna conceptul Radio online (Radiodj.biz)

Sooo…indiferent de vreme, de bani, de prieteni, noi reusim sa-ti aducem party-ul chiar la tine in pat, daca de acolo ne asculti. Trebuie doar sa vrei sa petreci, iar noi suntem alaturi de tine.
www.radiodj.biz

house, techno, live, romania, club, clubbing, deep, tech, funky, brasov ,seturi , mixing , news , voice on ,house addicted ,glamour secrets , Bogdan Nistor, Razvan Stroe, Anca Hodoreanu, Anca Gherasim, Vibrophonique, Dj Xanax => RADIO DJ .biz