Ce este cardul?

Cardul ZILE SI NOPTI este un card de discount care permite obtinerea unui numar larg de reduceri in locatii HORECA (hoteluri, restaurante, baruri), Divertisment (cinema, centre de divertisment), Health and Beauty (saloane de infrumusetare, centre de fitness), Cultura (teatru, filarmonica, opera, muzee, expozitii) si Shopping (imbracaminte, incaltaminte, etc).

Raspandire

Cardul ZILE SI NOPTI a fost lansat pe piata brasoveana in data de 20 noiembrie. Pana la sfarsitul anului 2010 cardul se vrea introdus pe plan national.

Achizitionare

Cardul ZILE SI NOPTI se poate achizitiona atat online (www.zilesinopti.ro), cat si offline (in locatiile partenere). Ca si metoda de plata, cardul se poate achita si prin sms.

Cost card

Pretul Cardului ZILE SI NOPTI este de 100 lei/an. Cardul pentru studenti costa 75 lei/an si include si un abonament de 3 luni la revista Sunete si 2 prezervative DUREX.

Promotie

30 000 de carduri pe luna. Acesta este numarul de carduri DEMO disponibil gratuit luna aceasta in orasul Brasov. Cardurile se gasesc in interiorul revistei ZILE SI NOPTI si sunt de unica folosinta. Se pot folosi in oricare dintre cele 27 de locatii partenere existente in momentul de fata. Lista de locatii va creste insa lunar.

Discounturi

Discounturile acordate sunt de 15%, 25% sau 35% la suta pe nota. Anumite locatii acorda si alte gratuitati. Partenerii HORECA acorda discountul pe nota, la un maximum de 10 persoane. In momentul de fata ZILE SI NOPTI are parteneriate cu restaurante, baruri, puburi, saloane de infrumusetare, saloane de fitness, magazine de imbracaminte si institutii culturale.

Detalii

Se gasesc pe www.zilesinopto.ro/card.

— comunicat organizatori—