Avem cateva elemente noi despre trupele pe care le-ati mai vazut anul trecut in Romania, daca este sa ne referim la componenta. Astfel, SPIRITUAL FRONT va aparea pe scena in formula de 5… ROME va aparea cu noul membru oficial, Nikos, un supertalentat violonist… CASCADEUR va aparea impreuna cu un trompetist… si nu in ultimul rand, ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO ne va prezenta un show adaptat la aceasta importanta seara, avand o componenta mai mult decat completa (!!!??)… plus inca cateva elemente surpriza, inclusiv improvizatii de moment… Dar toate la timpul lor!

TRIORE va sustine cel de-al doilea concert din istoria trupei, la doar 3 saptamani de la prima aparitie scenica, Kim Larsen ne va prezenta un set acustic de piese din intregul concept:OF THE WAND AND THE MOON: iar TRIARII va bombarda intreaga sala cu percutii si cadente militaristice, incadrate de un vizual expresiv si plin de dinamism!

Toti trupetii sunt incantati de evenimentul ce urmeaza a se desfasura, unii dintre acestia mentionand deja in presa de specialitate ca nu vad prea curand oportunitatea de a mai urca impreuna pe o alta scena in aceasta formula completa… asadar, se poate vorbi de un eveniment istoric si, de ce nu, chiar unicat!

Capacitatea salii The Silver Church permite usor accesul a 700 de persoane, lucru important pentru a oferi un minimum de confort tuturor participantilor din seara de 12 decembrie (vezi foto)

Trupele vor veni cu propriile lor standuri de accesorii muzicale, de la tricouri, hanorace si CD-uri pana la LP-uri, insigne si postere!

Va reamintim ca bilete pentru Seara Speciala din decembrie, Dark Bombastic Evening, se pot gasi prin distribuitorii nostri oficiali. Toti cei care au facut rezervari pe adresa kogaiononmagazine@gmail.com vor gasi la intrarea in locatie o lista speciala, unde, pe baza actului de identitate, vor putea achita contravaloarea biletului.

Trupe participante: CASCADEUR (DE), TriORE (DE/SE),:OF THE WAND & THE MOON: (DK), TRIARII (DE), ROME (LU), ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO (SE) si SPIRITUAL FRONT (IT).

Eveniment: Dark Bombastic Evening

Locatie: The Silver Church Club, Plevnei Nr.61, Bucuresti, www.tscarena.ro

Organizatori: Kogaionon si DonisArt , www.kogaionon.com , www.donisart.ro

Orele: 19.00

Bilete: Diverta, www.ticketpoint.ro , Titus (Bestial)

Pret bilet : 85 lei (cca 20 euro)

Alte detalii/Contact: kogaiononmagazine@gmail.com .

—-comunicat de la organizatori—-