Turneul va avea tablouri de simplu (masculin si feminin) si dublu (open si gold).

Capii de serie ai turneului vor fi stabiliti in functie de punctele din clasamentele nationale de amatori.

Organizata dupa o pauza de trei ani, Cupa Rotary Brasov se afla la a doua editie. Organizatorii acestui eveniment, Rotary Club Brasov si CS Dinamo Brasov, si-au propus ca incepand de la anul evenimentul sa fie inclus in calendarul competitional national. Astfel, punctele obtinute la acest turneu vor conta in clasamentele nationale de veterani.

Turneul de la acest sfarsit de saptamana este organizat pentru a strange fonduri care vor fi donate echipei studentesti, BlueStreamline, pentru constructia unui nou monopost, cu care va intra in competitia Formula Student din Hockenheim Germania. BlueStreamline este prima si singura echipa romaneasca care a participat la Formula Student Silverstone, alaturi de alte 270 de echipe din intreaga lume. Echipa a fost prezenta anul trecut la competitie cu un prototip de masina de curse construit de membrii sai – p rimul monopost de curse auto construit integral in Romania. Avand in vedere faptul ca a fost prima participare la un astfel de eveniment, echipa brasoveana a obtinut un rezultat meritoriu, clasandu-se pe locul 78 din cele 130 de finaliste. Monopostul poate fi vizionat la CS Dinamo Brasov, unde va fi expus incepand cu 30 septembrie, pana la finalul turneului.

Inscrierile la turneu se pot face pana miercuri, 30 septembrie, ora 18.00, fie telefonic (0723.294750) sau prin e-mail (lia@insidecom.ro). De asemenea, va puteti inscrie direct la sedinta tehnica a turneului, miercuri 30 septembrie, la CS Dinamo Brasov (Str. Nicopole nr. 34, vis-a-vis de Spitalul de Copii) intre orele 17.00-19.00.

Tragerea la sorti si stabilirea programului se vor face miercuri, 30 septembrie, ora 19.00.

Donatia minima pentru inscrierea la turneu este de 100 lei/persoana pentru turneul de simplu si de 50 lei/persoana pentru turneul de dublu.

Premiile turneului sunt oferite de LACOSTE, BISTRO DE L’ARTE si BLUE TRAIN.

Mingea oficiala a turneului este DUNLOP BRILLIANCE.

–comunicat Clubul Rotary—