Proiectul se numeşte „Explorarea prin Multimedia a Răspunsurilor la Provocările în Angajarea Tinerilor”. Tema propusă pentru artişti are în vedere procesul de tranziţie de la şcoală la muncă, cu accent pe oportunităţile reduse ale tinerilor fără experientă în câmpul muncii în respectivul proces de angajare.

Proiectul este organizat în ţările: Belgia, Bosnia Herţegovina, Italia, Portugalia, România şi Serbia. Materialele trimise vor fi expuse în toate cele şase ţări, respectiv, în ţara noastră, la Câmpina, prin Asociaţia Together România.

Tot asociaţia menţionată mai sus, oferă şi lămuriri suplimentare şi poate fi contactată la together_romania@yahoo.com sau folosind site-ul www.asociatiatogether.wordpress.com .

Proiectul se va încheia în 15 decembrie şi are un buget de aproape 20.000 de euro, bani ce provin din fonduri europene, prin Fundaţia Europeană a Tinerilor.

Despre proiect, mai multe detalii se regăsesc pe site-ul oficial, unde există şi versiune în limba română, www.start4art.net . 

###

Redactor,

Alexandru Iorga, organizator