„De ce unele persoane seduc rapid orice audienţă? De ce unii reuşesc în afaceri chiar de tineri? Cum de reuşesc alţii să fie mereu plini de viaţă?”. Pornind de la asemenea întrebări, a fost înfiinţat grupul „XP – 7” la iniţiativa unor tineri braşoveni, preocupaţi de studiul excelenţei umane. Folosind tehnici de programare neuro-lingvistică, analiză tranzacţională şi câteva procedee specifice dezvoltării personale, membrii grupului îşi dezvoltă treptat capacităţile de relaţionare, atât cu sine, cât şi cu ceilalţi. Practic, „XP – 7” consideră că oricine este capabil de orice. De aceea, ei cred în puterea evoluţiei şi resping cu tărie orice eşec.

Unul dintre principiile grupului „XP – 7” este „învaţă şi învaţă-i şi pe ceilalţi”. Astfel, grupul se va deschide treptat publicului, pentru a le oferi din cunoştinţele lor, învăţând mai multe la rândul lor. Noii participanţi la întâlnirile „XP – 7” vor fi selectaţi în urma unor întâlniri cu ceilalţi membri.

Disclamer: Oricât aţi încerca să desluşiţi, XP – 7 nu are nicio semnificaţie ascunsă. Denumirea a fost aleasă total întâmplător.

###

Ciprian Bojan