Conţinutul pe scurt

Este vorba de „ povestea unui soţ, a unui „sclav conjugal” care arată unde poate să-l aducă soţia, familia. I se dă o grămadă de sarcini, fiind comis-voiajor de meserie: cumpără aia şi aia, dacă tot mergi acolo cumpără şi cadouri pentru copii, pentru vecini, pentru neamuri. Tipul la un moment dat de of şi de oftică „mai trage pe nas” o vodculiţă şi de aici iese comicul de situaţie. Se sfârşeşte când alege ori să-şi tragă un glonte în cap ori să facă o crimă… Ia o poziţie vehementă vizavi de situaţia lui şi cere unui prieten imaginar un pistol”. Doar nu credeaţi că ne spune şi finalul, ha! O să vi-l spună protagonistul …pssst intrarea e liberă!

Mesaje after-monolog

De bună seamă în public se vor regăsi persoane care trăiesc asemeni eroului sau femei ce „însărcinează” bărbaţii de 7 ori câte 7 pe zi, 7 zile pe săptămână. De râs va râde însă toată lumea, doar nu or să se dea de gol în public! Dar pentru ei am cules un mesaj de la actorul Duică. Să începem cu doamnele, „să-şi iubească bărbatul, să-l respecte ca om şi nu ca un animal de povară”. Iar pentru cei supra-munciţi, „fraţilor, să nu ajungeţi ca mine!” ( şi râdeeeeee!!!)

În context, dacă tot e, să fie

Monologul face parte din seria manifestărilor legate de Zilele Braşovului. În acest sens, vă reamintesc că tot sâmbătă aveţi parte de un Concert special în Piaţa Sfatului- adică e moca- cu orchestra Filarmonicii şi artiştii Operei din Braşov alături de Dean`s Band. Apoi duminică, de la ora 11 va avea loc Parada Junilor cu următorul traseu: Piaţa Unirii, Brâncoveanu, Bariţiu, Mureşenilor, Eroilor, Republicii, Piaţa Sfatului, Hirscher, Poarta Schei, Prundului, Piaţa Unirii, Pietrele lui Solomon.

Hai şi călare şi pe jos să ne fie cu folos!