În timp ce unii făceau ştiri la radio, alţii terminau, în altă locaţie articolele de ziar, iar alţii 10 îşi încheiau socotelile pe la atelierul de televiziune. Cu toţii lucrau contra-cronometru, mai mult sau mai puţin, pentru că până la ora 15 trebuiau predate materialele.

Ca un făcut, după ora 13 cei de la atelierul de radio doreau să meargă la masă. Sincer, am fost foartea uimită! Pentru că până la aceea oră au mâncat covrigei, fornetti… dar se pare că nu a fost suficient!

Au plecat totuşi în jur de ora 14 pentru că au mai mers pe la Antena 1, au făcut poze, au dat interviuri… !

Spre seara au ieşit in oraş. Eu m-am alăturat lor mai târziu, împreună cu George şi Răzvan. Cu ei am editat materialul final, jurnalul de ştiri radio al şcolii de vară.

Am ajuns aşadar într-un local unde se cânta karaoke. Surprizele serii au fost Raluca şi Bogdan. Amândoi au cântat foarte bine. El a avut ceva emoţii însă s-a descurcat de minune cu “in the end it doesn`t even matter”. Iar seara a devenit plină de pasiune când Gheorghe cu Teodora au dansat de parcă ar fi fost la un concurs de gen.

O fază drăguţă a fost cu Monica. Îmi lăsase bani pentru sucul ei. Eu i-am dat mai departe, împreună cu banii pentru berea mea, Cristinei, căci plecam şi eu. Am mers cu Diana, Claudiu şi George în alt local. Acolo urma să ni se alăture Cristian, tehnoredactorul de la atelierul de ziar. Dar, surpriză, înaintea lui, apare Monica! Era în trecere. Ne-a salutat, a stat la o gură de vin şi-atât.

Concluzia? Atât de somn îmi era că mi se închideau ochii involuntar. Abia aşteptam să aterizez in pat. S-a încheiat cu bine şi ziua de vineri.