Regulamentul concursului de fotografie „Descopera Brasovul”

Art. 1. A.O.N.G.T.R, denumita în continuare organizator, organizeaza concursul de fotografie Descopera Brasovul, editia a II-a.

Art. 2. Data limita de inscriere la fotomaraton este 23 octombrie 2007, ora 24:00. Pentru inscrierea la concursul de fotografie Descopera Brasovul se trimit: un talon de inscriere si 3 fotografii pe o tema la alegere, la adresa de email: descoperabrasovul@yahoo.com sau pe CD la sediul A.O.N.G.T.R., (Brasov, B-dul Mihail Kogalniceanu 19, Bl.C5, Et.8, Ap.1).

Art. 3. Data de desfasurare a concursului este 27 octombrie 2007.

Art. 4. Acest concurs este deschis oricui doreste sa participe, indiferent de vârsta, ocupatie, statut social, sex sau nationalitate.

Art. 5 Concursul are tema generala Descopera Brasovul cu 6 subteme care vor fi anuntate participantilor in ziua concursului.

Art. 6. Fotografiile trebuie sa fie originale, realizate de concurenti, in ziua concursului. Concurentii trebuie sa poata face dovada faptului ca lucrarile inscrise in concurs le apartin. Orice fotografie sau imagine însusita într-un mod ilegal va fi respinsa din concurs. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru astfel de fotografii.

Art. 7. Fotografiile participante, nu vor promova sexul, violenta, discriminarea etnica sau sociala. Fotografiile care vor încalca aceasta conditie vor fi respinse automat de catre juriu.

Art. 8. Orice concurent poate trimite un numar de maximum 2 fotografii, alb-negru si/sau color/ subtema în format digital. Vor fi acceptate operatiuni de retus si corectie de culoare/luminozitate/contrast, dar nu vor fi admise fotomontajele.La solicitarea organizatorului, toti concurentii vor pune la dispozitia acestuia sursele originale ale fotografiilor pentru a putea fi marite si tiparite la calitatea optima, in caz contrar concurentii vor fi descalificati.

Art. 9. Fotografiile participante vor fi trimise prin e-mail, la adresa de email descoperabrasovul@yahoo.com sau pe CD la sediul A.O.N.G.T.R. (Brasov, B-dul Mihail Kogalniceanu 19, Bl.C5, Et.8, Ap.1).

Art. 10. Fotografiile trimise trebuie să fie însoţite de talonul de participare (vezi anexa 2) care pote fi solicitat prin email sau poate fi ridicat de la sediul A.O.N.G.T.R. Dacă trimiterea fotografiilor se va face prin e-mail, talonul de participare va fi ataşat e-mail-ului respectiv. Fotografiile trimise fără talonul de participare nu vor fi validate şi nu vor intra in concurs.

Art. 11. Concurentii vor participa la concurs o singura data cu un numar maxim de 2 fotografii/tema. In cazul email-urilor multiple, se va lua in considerare numai prima email.

Art. 12. Fotografiile trimise vor fi validate, sortate si arhivate de catre organizator.

Art. 13. Fotografiile ramase în concurs vor fi puse la dispozitia unui juriu stabilit de catre organizator.

Art. 14. Juriul va desemna fotografiile câstigatoare.

Art. 15. Câstigatorii vor fi contactati telefonic si premiati in prima zi, 16 noiembrie 2007, a festivalului “Joy Art Festival”, Eliana Mall, Discover Club, Brasov.

Art. 16. Cele mai bune fotografii vor face obiectul unor expozitii si vor aparea in publicatiile organizatiei.

Art. 17. Fotografiile trimise la concurs, indiferent daca au fost respinse, admise si/sau premiate nu se înapoiaza expeditorilor/autorilor. Ele raman in proprietatea  A.O.N.G.T.R.

Art. 18. Dreptul exclusiv de utilizare a fotografiilor premiate apartine. A.O.N.G.T.R. timp de doi ani de la data incheierii concursului.

Art. 19. Concurentii poarta întreaga raspundere asupra fotografiilor trimise la concurs. Acestia trebuie sa se asigure ca fotografiile respective nu încalca dreptul persoanelor la proprietate fizica sau intelectuala, la propria imagine sau la intimitate. Simpla înscriere la concurs înseamna asumarea si acceptarea constienta a oricaror consecinte ce pot decurge din publicarea fotografiilor respective. Organizatorul concursului nu poate fi, sub nici o forma, facut responsabil pentru aceste consecinte.

Art. 20. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a decide unilateral modificarea perioadei de desfasurare a concursului, orice modificare fiind adusa la cunostinta concurentilor.

Art. 21. A.O.N.G.T.R. îsi rezerva dreptul de a folosi numele si adresele câstigatorilor în actiuni de PR/reclama (TV, audio, presa, materiale promotionale).

Art. 22. A.O.N.G.T.R. îsi rezerva dreptul de a folosi fotografiile si filmele facute câstigatorilor cu ocazia acordarii premiilor în diverse materiale publicitare, fara alte obligatii si plati ulterioare catre persoanele respective.

Art. 23. A.O.N.G.T.R. va acorda 3 premii si 3 mentiuni speciale. Premiile vor fi in functie de oferta sponsorilor.

Organizator AONGTR,

Nota:

 Formularul  de inscriere se poate  solicita la adresa de email:
descoperabrasovul@yahoo.com

sau  se poate accesa link-ul de mai jos:

http://download.yousendit.com/8AE303503DC85C5F