Secţiunile sunt aceleaşi, muzicã, teatru şi multimedia, însã pe ici pe colo cu mici modificãri, astfel:

A. Muzicã- concurs de interpretare- solist

Pentru înscriere se trimite un demo de maxim 2 minute al melodiei pentru concurs împreunã cu formularul de aplicare, la adresa joyartmuzica@gmail.com .

Categoriile de concurs sunt:

– voce: gen muzical acceptat: pop, rock; se participă cu 1 melodie de maxim 5 minute ( pot participa şi trupe, dar va fi jurizat solistul vocal al ei ).

– instrumental: gen muzical acceptat: clasic; jazz; se participă cu un fragment de maxim 7 minute.

B. Teatru- concurs pentru cel mai bun spectacol de teatru ( se ţine cont de interpretarea actorilor, de regie, de scenografie, de coregrafie ) – maxim 25 de minute

Pentru înscriere se trimite o scurtă prezentare a fragmentului/ piesei alese, împreunã cu formularul de aplicare, la adresa joyart.teatru@gmail.com.

C.Multimedia – concurs de creaţie.

1. Film- concurs de scenariu de film de scurt metraj, de maxim 7 minute.

Pentru înscriere se trimite o prezentare a filmului, împreunã cu formularul de aplicare, la adresa joyartmultimedia@gmail.com.

2. Videoclip publicitar- concurs de creaţie publicitarã

Pentru înscriere se trimite un clip publicitar de maxim 1 minut, pentru pentru o campanie despre folosirea prezervativului ( fara a da nume de marca), împreunã cu formularul de aplicare la adresa joyartmultimedia@gmail.com.

3. Fotografie- concurs de graficã digitalã.

Pentru înscriere se trimite un colaj de maxim 3 minute, în format pps sau ppt, pe o tema la alegere, împreunã cu formularul de aplicare la adresa joyartmultimedia@gmail.com . Melodia de fundal se va solicita doar celor selectaţi.

Se solicită o contribuţie de participare celor selectaţi, de 20 lei de persoană. Participanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16 şi 30 de ani. Concursurile se adresează celor care nu lucrează în domeniile respective. Se cântă, se joacă teatru, se face film, se face artă din pasiune. Nu la nivel profesionist ci doar tinzând spre perfecţiune.

Desigur, există şi premii, însă valoarea lor va fi stabilită puţin mai încolo pentru că valoarea lor depinde şi de numărul sponsorilor pe care organizatorii reuşesc să-i atragă. In acest sens, cei care doresc să încheie contracte de sponsorizare pentru Joy Art Festival, sunt rugaţi să contacteze organizatorii la adresa joyartfestival@gmail.com. Pentru orice detalii privind organizarea, aceeaşi adresă.

Detalii se vor da pe parcurs, până atunci însă, să ştiţi pentru ce să vă pregătiţi! Baftă!

Notă : S-a stabilit: 16-17-18 noiembrie sunt zile de festival! Super, e week-end! Baftă!

Formulare de inscriere