AONGTR- Alianţa Organizaţiilor Nonguvernamentale de Tineret din România- are bucuria de a organiza evenimentul “E rândul tãu- campanie de promovare a voluntariatului”, unde orice tânãr are posibilitatea de a intra în contact direct cu reprezentanţi ai diverselor asociaţii de tineret din judeţul Braşov.

Evenimentul va oferi tinerilor ocazia de a afla despre scopul organizaţiilor participante, despre proiectele lor actuale sau viitoare, având în acest fel şansa de a se implica în mod direct în acţiuni care îi intereseze în mod direct.

Totodatã vor fi invitaţi sã ia parte, pe de o parte, personalitãţi din viaţa pulicã a Braşovului care sã sublinieze importanţa societãţii civile, reprezentã de cãtre ONG-uri, şi, pe de altã parte, voluntari ce vor împãrtãşi din experienţa şi beneficiile lor de pânã acum ce le-au dobândit activând într-o asociaţie.

Aşadar, dacã ai între 16 şi 30 de ani, iar timpul tãu liber îl poţi împãrţi cu alţii, atunci vino la evenimentul “E rândul tãu!”

Pentru a te înscrie, trimite un email la office@aongtr.ro pânã în data de 12 aprilie menţionând numele şi telefonul de contact pentru a primi confirmarea şi detaliile legate de eveniment.

Şi, pânã când sã tot aştepţi sã fie rândul tãu, dacã nu acum?!