Bun, alegi una din variante… eu o sa-ti povestesc despre cea pe care am ales-o eu. Nefiind mare fan al aglomeratiei, am decis s il vizionez acasa.

E seara… undeva trecut de ora 22… afara e bezna, in casa e liniste… cam apasatoare… doar sunetul neincetat al ventilatoarelor ce asigura racirea computerului se aude. Ma conving ca asta e atmosfera potrivita pentru un film horror… Imi aranjez monitorul astfel ca din pat sa pot vedea bine, trag cablul de la casti, dau volumul la maxim si apas play.

Filmul incepe intr-o atmosfera calma… sau stai… nu, parca nu, desi l-am vazut acum doua ore, nu-mi amintesc inceputul… probabil de la adrenalina care mi-a pompat prin vene. Incarc inca odata filmul si gata, mi-am amintit. Ceva despre o tragedie, te astepti sa fie vorba de deznodamantul filmului, dar nu e, e “doar” un accident feroviar, se vorbeste ceva de morti, de raniti, de eroare umana, oricum nu conteaza.

In cateva secunde afli ca informatia asta o vedea la televizor asistenta de noapte dintr-un spital. Apare in cadru o fetita, care spune ca a vazut-o… din nou… si e speriata. Dar asistenta o repezeste la culcare… Resemnata, pleaca… numai pentru a se trezi in cateva minute de tipatul unui baiat. Medicul de garda vine repede si il duce la radiografie… are femurul rupt… ii face o radiografie, apoi a doua… dar ceva se intampla… desi facuta la 3 minute distanta de prima, radiografia cu numarul doi afiseaza o a doua fractura…

Si asa incepe filmul “Oase Fragile”. Mai mult nu are rost sa-ti spun, pentru ca iti stric surpriza. Daca pana acuma ti-am trezit interesul, vizioneaza-l pe tot, nu te va dezamagi…

DAR fi pregatit, pentru ca iti va provoca niste spaime zdravene… sa nu spui ca nu ai fost avertizat.

Vizionare placuta la… “Oase Fragile” !