Cuprinsã de probleme ivite tocmai acum mai grele şi mai pertinente, am uitat cum e sã te pregãteşti de ziua cuiva. Cum e sã alergi cãutând un cadou anume, o felicitare aparte, alegând în final, ceva care sã dãinuie şi sã aminteascã despre o vreme când tu, cel sãrbãtorit erai cuprins de o anume stare şi când erai înconjurat de anumiţi oameni.

Dar una peste alta, iatã aniversãrile se întâmplã, frumos şi poetic, melancolic şi gãlãgios deopotrivã!

Azi, venind la birou am gãsit prãjiturele…Codruţa, draga de ea, împlineşte 20 de ani! Cine nu spune cã viaţa de la 20 de ani e cea mai frumoasã? Ah, scumpã Codruţa, la mulţi ani! De-ai ştii câte suprize îţi stau în faţã, câte experienţe se pregãtesc sã te adulmece!

Viaţa nu ştie nimeni cum sã o împartã mai bine, dar toţi sunt de acord cã meritã sã ai în jurul tãu oameni care te iubesc şi care în momente speciale te îmbrãţiseazã aşa cum nimeni altcineva nu o poate face!

Prietenii şi colegii te încântã azi cu urãri şi cadouri! Îngãduie-le neputinţa de a-ţi dãrui ceva mai de preţ decât intenţia de a-ţi naşte zâmbet etern în suflet şi în ochişori!

Maturitate şi copilãrie vor merge mânã-n mânã ceva vreme de acum încolo şi nu cred cã e timpul sã renunţi la greşeli şi la ispite! Lasã viaţa sã te copleşeascã cu elanul ei!

Dincolo de perfecţiunea minţii şi a frumuseţii spre care tinzi, sper sã gãseşti bucuria de a ne fi cunoscut, pe noi, cei care azi, îţi urãm, “La mulţi ani!”

Cu drag de tine,

Echipa FJT şi Radio 21 Braşov

Ps.

Anume la final, Claudiu, urare publicã întârziatã pentru tine:

Dar inevitabil vei comenta

La primul cuvânt de mulţumire

De aceea, îţi spun doar “La mulţi ani

Şi ca Edith Piaf, je ne regrette rien“ !