Ce reprezinta martisorul pentru tine?

Simbolul ca stimam persoana de langa noi. Nu zic numai femeia ca daca ii duc mamei nu o consider femeie in sensu` acela de FEMEIE.

Cui i-ai dat martisor anul acesta?

Mamei, surorii, bunici si fetelor care ma inconjuara. Trebuie sa mai duc si la munca pentru ca azi mi-am luat liber.

Cum alegi martisorul?

Dupa persoana si dupa importanta persoanei pentru mine. Daca doresc sa fie doar o atentie, iau ceva simplu. Pentru prietena, un trandafir alb, asa imi plac mie trandafirii, sa fie albi chiar daca simbolizeaza gelozia si acest lucru nu ma caracterizeaza.

Ai primit vreun martisor vreodata?

Cadouri, nu martisor. De la prietena, cum ar fi, un maimutoi, cred ca il mai am pe aici, e de acum un an, unul mic si gri. Se fac cadouri martisoare la baietii?

In unele zone ale tarii, da. Ti-a refuzat cineva vreodata un martisor?

Nu. Nu m-am apucat sa dau martisoare pe strada si sa cer numar de telefon ca sa mi se refuze…

Insotesti martisorul de vreo poezioara?

Nu, daca persoana imi e prietena zic ceva de genul, “ ceva special pentru o persoana speciala”; mamei ii zic “o atentie pentru mama si un pupic”.

Ai avut vreodata emotii cand ai dat un martisor?

Da, am luat floarea si ca boul nu m-am uitat la ea, cand ma uit, vad ca nu e cea mai frumoasa, nu era floarea aia proaspata abia rupta de pe ogorul patriei si l-am dat asa, cu o minciuna frumoasa…pana la urma gestul conteaza.

De martisor, dai flori? sau cumperi si martisoare…?

Flori pentru persoanele importante: mama, sora mea, bunica si prietena. Martisoare la colege de munca, de scoala.

Un mesaj pentru cititori?

Sa isi traiasca viata, sa aiba ce povesti nepotilor!

Wolf, un saten cu ochii verzi, are 19 ani, “cu indulgenta”, e din Bucuresti, declarandu-se slab de inima si un tip simplu caruia imi place sa gaseasca ceea ce cauta. Wolf este unul dintre acei tineri care iubesc si rad.

Dialogul purtat cu el a fost plin de candoare impletita de un fir rosu si unul alb langa un trandafir… Mai conteaza culoarea?

Sunt gesturi care uneori conteaza mai mult decat credem. De aceea, daruiti si purtati martisorul cu drag! Intr-un final, primavara aceasta va izbuti sa ajunga si la noi, iar atunci, trebuie sa fim pregatiti de a-i zambi!

Din toata inima!