Luaţi o foaie de hârtie şi împãrţiţi-o în patru: un colţ pentru vise realizate, un altul pentru vise neîmplinite, apoi pentru visele la care aţi renunţat şi ultimul pentru cele pe care le vreţi în 2006. Cum e raportul?

Regrete ni se spune sã nu avem, dar cum, când simţi cã te rupi din tine degeaba uneori? Şi-apoi, regretele ne-aratã cât de mult ne pasã de ceea ce se întâmplã. Aşa cã luaţi-le şi ştergeţi-le de praf… Amintirea lor ne permite sã cutezãm mai departe, spre mai mult, spre mai bine, spre perfecţiune.

E ultima zi din an. Emoţii? Dorinţe? Speranţe? Fricã? Lacrimi? De toate…! Nu este loc de tãcere. Cu bune, cu rele, am mai trecut printr-un an! Cum am plâns, cum ne-am strâns toate gândurile cu uşa sau cum ne-am dat mâna cu noaptea, doar noi ştim, noi şi ale noastre pleoape! Cum am râs, cum ne-am îmbujorat, cum am înflorit sau cum ne-am împletit iubirea, numai noi ştim, noi şi a noastrã inimioarã! Acum, e vremea sã ni le amintim pe toate. Sã le lãsãm sã cânte, sã urle, sã ne stoarcã de bucurie şi de durere!

Sã intrãm în noul an cu ardoare şi sete!

La mulţi ani! LA MULŢI ANI! La mulţi ani!