\"\"Prezentă la Braşov pentru recitalul din seara de Gală a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, Natalie Imbruglia a acceptat să răspundă la câteva întrebări din partea jurnaliştilor.

Natalie a declarat că distanţa mare dintre albumele ei, primul scos pe piaţă în 1997, iar ultimul în 2005, se datorează caracterului ei perfecţionist. Dintre aproximativ 150 de cântece compuse, doar 6 au fost păstrate pentru următorul album. Ea consideră că rolul artistului este să cânte şi, de aceea, melodiile pe care le compune sunt modul său de a comunica oamenilor ceea ce simte. "Un cântec nu te poate reprezenta pentru totdeauna, muzica se dezvoltă o dată cu tine", a afirmat ea, iar acesta este motivul principal pentru care diferenţa dintre albume este atât de mare.

Deşi cariera ei a debutat cu rolul din serialul Neighbours, artista se declară mulţumită de activitatea sa muzicală şi nu ar reveni neapărat la actorie. Totuşi, în momentul de faţă, ea colaborează la un proiect de film al unei companii independente australiene.

Cântăreaţa de origine australiană se consideră o persoană încăpăţânată, conştiincioasă, autoritară. Faptul că şi-a apărat mereu convingerile i-a permis să ia singură deciziile care ţin de cariera ei, de muzica pe care o compune şi care o reprezintă cu adevărat.

În recitalul susţinut pe scena Cerbului de Aur, alături de Natalie se vor afla cinci instrumentişti, la clape, baterie şi trei chitare.

\"\"

\"\"\"\"

\"\"