Organizator : ANSIT Romania

Unde are loc Universitatea de Vara ANSIT? In Romania, la Neptun (Modulul A – Management asociativ) si la Poiana Brasov (Modulul B – Oportunitati pentru Tineret).

Durata unui modul? Modulul A – 10 zile, Modulul B – 6 zile

Perioada totala (A + B) de derulare? 15.06 – 01.10.2005

Categoriile de beneficiari? Elevi, studenti, tineri defavorizati, tineri din mediul rural, voluntari ai organizatiilor neguvernamentale de tineret, tineri recomandati de parteneri, tineri ce s-au remarcat in diverse domenii (exemple de buna practica – tineri ce au reusit).

Categoria de varsta? Tinerii care acceseaza programul trebuie sa aibe varsta cuprinsa intre 14- 29 de ani.

Cum te inscri? Acceseaza acum  http://www.ansitromania.ro/download/ghid-formulardeinscriere.exe unde iti poti descarca toate informatiile legate de program si formularul de inscriere!

Formularul de inscriere tipizat si se transmite prin posta,  fax, direct la sediile Centrelor Teritoriale ANSIT si ANSIT Bucuresti (pentru tinerii/ONGT din  Bucuresti).
Informatii despre adresa ANSIT Bucuresti si a celorlalte Centre Teritoriale ANSIT gasiti in brosura Universitatii de Vara ANSIT pe care o puteti descarca la adresa http://www.ansitromania.ro/download/ghid-formulardeinscriere.exe

Perioada de inscriere? Inscrierile se pot face in perioada 16.05 – 10.06.2005.

Cine face preselectia participantilor? Centrele Teritoriale ANSIT.

Cum vei afla daca ai fost selectionat? Centrele ANSIT  si ANSIT Bucuresti vor contacta si informa in timp util doar persoanele care au fost selectionate sa participe in cadrul modulului solicitat!

Instruirea, suporturile de curs, cazarea, masa vor fi GRATIS!

Tu trebuie sa faci un efort minim si sa iti suporti cheltuielile de transport pina la locatia de training aleasa de tine.

Tu decizi daca vrei sa iti petreci in mod util si placut timpul tau liber din perioada vacantei de vara.

Citeste cu atentie informatiille complete care le gasesti la
http://www.ansitromania.ro/download/ghid-formulardeinscriere.exe

Stiu ca esti activ. PARTICIPA SI TU!